





## Agenda Coordinated Street Outreach (CSO) Committee 3:30 – 5:00 pm September 24<sup>th</sup>, 2020

Committee Purpose – The purpose of the committee is to establish a shared approach to conducting street outreach among workgroup members. The workgroup defines street outreach as the process of connecting and building trust with people experiencing homelessness where they are, with the goal of helping each person meet his or her immediate needs for survival, and helping each person to achieve wellbeing, belonging and connection according to their own understanding.

## **Meeting Purposes:**

- 1. To bring all meeting participants up to speed with current information with updates
- 2. To address system gaps and unmet needs with high impact strategies within the first 60 days of meeting
- 3. To address and identify our philosophies, limitations and potential to meet the needs of our community members experiencing homelessness.

You are invited to a Zoom webinar. Topic: Coordinated Street Outreach

When: Sep 24, 2020 03:30 PM Mountain Time (US and Canada)

Every 2 weeks on Thu, until Dec 31, 2020, 8 occurrence(s)

Sep 24, 2020 03:30 PM

Oct 8, 2020 03:30 PM

Please download and import the following iCalendar (.ics) files to your calendar system.

Weekly:

https://cabq.zoom.us/webinar/tJIqcOuhqjotHdHvUT0zipS9DAx84wlqThxI/ics?icsToken=98tyKuCuqTwoE9CUtx6CRowAB4\_Ca\_PwiH5agqd1iirRUzpacjCvEsNaauZoHMnk

Please click the link below to join the webinar:

https://cabq.zoom.us/j/96772941775

Or iPhone one-tap:

US: +16699006833,,96772941775# or +12532158782,,96772941775#

Or Telephone:

Dial(for higher quality, dial a number based on your current location):

US: +1 669 900 6833 or +1 253 215 8782 or +1 346 248 7799 or +1 646 558 8656 or +1 301 715 8592 or +1 312 626 6799

Webinar ID: 967 7294 1775

International numbers available: https://cabq.zoom.us/u/acCBlhv9AQ

## Meeting Participation Principles:

- Past Progress Many diverse, and respected voices have contributed to where we are today.
- Preparation All background materials, minutes and project updates should be read, prior to meetings.
- Contribution Every voice is elicited, uninterrupted, and heard.
- Distraction Mute cell phones, avoid side-conversations, do not stray off-topic.
- Transparency Acknowledge mistakes, provide upward feedback, seek differing opinions.

Co-Chairs: Xochitl Campos Biggs (DFCS), Commissioner James Collie, (Bernalillo County), Denise Lin (UNM) Timekeeper: Yvette Ramirez Ammerman

Time:	Individual:	Agenda Items:	<b>Duration:</b>
3:30 -	Commissioner Collie and	1) Welcome and Introductions	5 mins.
3:35	Denise Lin		
3:35 –	Commissioner Collie and	2) Approval of Minutes	5 mins.
3:40	Denise Lin, Xochitl		
	Campos Biggs		
3:40 -	Commissioner Collie and	3) Introduce High Level Strategies (document)	30 mins.
4:10	Denise Lin, Xochitl		
	Campos Biggs		
4:10 -	Commissioner Collie and	4) Review draft of needs, gaps and high-level	25 mins.
4:35	Denise Lin, Xochitl	strategies discussed	
	Campos Biggs		
4:35 –	Xochitl Campos Biggs,	5) What does Coordination mean to providers?	10 mins.
4:45			
4:45 –		6) Data Collection: need more than any subcommittee	10 mins.
4:55		can do on their own.	
4:55 –	Yvette Ramirez	7) Next steps and closing	5 mins.
5:00	Ammerman		

## **Core Documents:**

**CABQ:** ABQ Street Outreach Agreement Draft 3-2-20, Street Outreach Report.

Next Meeting will be held, October 8th, 3:30 pm-5pm.